Societatea noastră este avizată pentru importul și distribuția de dispozitve medicale de către ANMDM conform legislației în vigoare. De asemenea, societatea noastră importă numai produse medicale certificate cu marcaj CE de către instituții abilitate din Uniunea Europeană. Societatea noastră are certificare ISO pentru activitatea de import și distribuție a dispozitivelor medicale.

De asemenea, toți furnizorii societății noastre sunt certificați conform standardului ISO 13485 pentru producerea de dispozitive medicale.

ALPHA NED 2000 EXIM SRL importă o gama foarte largă de produse medicale, motiv pentru care suntem interesați de găsirea de colaboratori pentru distribuția acestora către spitale, clinici și cabinete particulare și alte instituții din diverse domenii interesate de astfel de produse. Societatea noastră are în permanentă stocuri de marfă bine dimensionate astfel încât să poată livra în cel mai scurt timp comenzile clienților.

Încă de la înființare, societatea noastră a manifestat un deosebit respect față de furnizorii și clienții noștri, reușind astfel să avem colaborări de foarte lungă durata atât cu furnizorii externi cât și cu clienții societății.

Am încercat să implementăm metode moderne de management, bazate pe activitatea existența și nevoile pieței, cât și pe experiență acumulată, astfel încât să ne putem dezvoltă în acest mediu deosebit de concurențial și să ne putem adapta solicitărilor din ce în ce mai diverse ale clienților noștri.

Am dezvoltat în permanentă gama de produse, căutând să oferim clienților și colaboratorilor produse de o calitate foarte bună la prețuri cât mai avantajoase.

Având în vedere experiență de peste 20 ani în acest domeniu și noile provocări în domeniul sănătății, privim cu încredere în viitor și dorim să colaborăm cu toți clienții societății în cele mai bune condiții.

Autorizații și certificări:

Certificat ISO – implementarea unui sistem de management al calității în conformitate cu standardul SR EN ISO 9001:2015 pentru activitatea de import și distribuție dispozitive și produse medicale.

Aviz de Funcționare emis de către Ministerul Sănătății – Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România pentru activitatea de import și distribuție dispozitive medicale.

Certificat EcoSynergy 2021 – Certificat privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră pentru reciclarea și valorificarea deșeurilor de ambalaje. 

Marca de conformitate pentru sistemul de management al calității

certificari