Masca chirurgicala cu 3 pliuri si 3 straturi, de unica folosinta, nesterile, cu elastic si piesa metalica nazala pentru o buna fixare, se adapteaza perfect la forma fetei.

Bonete medicale cu elastic in perimetru ( tip capeline ), de unica folosinta, nesterile. Culoare: albastru.

Botosi ( cipici ) de unica folosinta pentru protectie incaltaminte. Din polietilena rezistenta, de inalta calitate. Impermeabili.

Halate medicale pentru examinare ( tip vizitator ), nesterile, din material netesut, polipropilena de foarte buna calitate, cu maneci lungi.

Halate chirurgicale sterile intarite / ranforsate, cu margini cusute, cu inchidere la gat, 4 legaturi in talie, fara latex, ambalate unitar, culoare albastra.

Masca protectie tip FFP2 cu valva pentru protectie respiratorie utilizata pentru protectia impotriva aerosolilor de particule solide si lichide.

Masca de protectie tip FFP2 fara valva pentru protectie respiratorie utilizata pentru protectia impotriva aerosolilor de particule solide si lichide.

Masca de filtrare tip FFP3 cu valva pentru protectie respiratorie utilizata pentru protectia impotriva aerosolilor de particule solide si lichide.

Masca de filtrare tip FFP3 fara valva pentru protectie respiratorie utilizata pentru protectia impotriva aerosolilor de particule solide si lichide.

 Cere mai multe detalii despre produsele Euromed