Seringa 2 ml cu ac G23 , de unica folosinta, din 3 componente : piston, cilindru si garnitura de etansare din varful pistonului.

Seringa 5 ml cu ac G22 , de unica folosinta, din 3 componente : piston, cilindru si garnitura de etansare din varful pistonului.

Seringa 10 ml cu ac G21 , de unica folosinta, din 3 componente : piston, cilindru si garnitura de etansare din varful pistonului.

Seringa 20 ml cu ac G21 , de unica folosinta, din 3 componente : piston, cilindru si garnitura de etansare din varful pistonului.

Seringa 50 ml cu ac G18 , de unica folosinta, din 3 componente : piston, cilindru si garnitura de etansare din varful pistonului.

Seringa 50 ml tip Guyon, pentru irigatii , de unica folosinta, din 3 componente : piston, cilindru si garnitura de etansare din varful pistonului.

Seringa 100 ml tip Guyon, pentru irigatii , de unica folosinta, din 3 componente : piston, cilindru si garnitura de etansare din varful pistonului.

Seringa pentru insulina 1 ml cu ac detasabil G26. Gradatii de culoare neagra pentru un contrast si o vizibilitate ideala. Latex free.

Seringa pentru insulina 1 ml cu ac fix ( incastrat ) G29. Gradatii de culoare neagra pentru un contrast si o vizibilitate ideala. Latex free.

Ace seringa, de unica folosinta, diverse dimensiuni, pentru injectii intramusculare, subcutanate, intravenoase, intraarteriale.

Ace seringa, de unica folosinta, diverse dimensiuni, pentru injectii intramusculare, subcutanate, intravenoase, intraarteriale.

Ace seringa G20 lungi (0,90x70mm) galbene, pentru injectii intramusculare, punctii. Dimensiune G20 (0,90x70mm).

Ace vacutainer G21 x 1 1/2 verzi, pentru recoltare sange. Dimensiune G21 (0,80x40mm).

Ace vacutainer G21 x 1 1/2 verzi, pentru recoltare sange, cu sistem de protectie ( safety system ). Dimensiune G21 (0,80x40mm).

Ace recoltare sange tip fluturasi cu sistem de protectie (safety system) / Set recoltare sange pentru copii cu ac tip fluturas cu adaptor luer si sistem de protectie.

 Cere mai multe detalii despre produsele Euromed